As part of Ledbury Poetry Festival, spend 20 minutes with voice coaching alumni, Versopolis emerging European poets, and Ledbury emerging poetry critics. In partnership with Herefordshire Libraries.

Sunday 8 July    Free

10.30am – 10.50am             20 Minutes with… Nasser Hussain

11.30am – 11.50am             20 Minutes with… Dzifa Benson

12.15pm – 12.35pm             20 Minutes with… Mary Jean Chan

1.20pm – 1.40pm                 20 Minutes with… Jade Cuttle

2.20pm – 2.40pm                 20 Minutes with… Sarala Estruch

3.20pm – 3.40pm                 20 Minutes with… Jennifer Lee Tsai

4.20pm – 4.40pm            20 minutes with… Maryam Hessavi

 For more information see www.poetry-festival.co.uk
Tel: 01531 636232
Email: boxoffice@poetry-festival.co.uk